På gång…

På söndag 14-17 är det medlemsmöte och vi kommer att ta upp praktiska frågor som bevattning, grönsgödsling, gemensamma arbetsdagar m.m. Även nya medlemmar är välkomna!

Arbetsdagen på fredag är inställd eftersom vi först vill diskutera med kommunen vad vi får göra i de gamla trädgårdarna. Vi är dock några som ska träffas 12-13 i Matparken innan mötet på söndag för att diskutera vad vi vill göra. På tisdag den 29 mars kl 16 ska vi träffa Per Westerlund från kommunen ute i Matparken. Alla som är intresserade av trädgårdsarbetet är välkomna.

På onsdag nästa vecka, 30 mars 18-20.30, berättar Gunnar Rundgren om sin syn på ekologiskt lantbruk. Vi kommer att ha gott om tid för frågor och diskussion. Lokal: Kontakten, Bandstolsvägen 1, Studiefrämjandets lokaler i Gottsunda

När Gunnar var 19 flyttade han ut på landet tillsammans med några vänner. Nu har han 30 år som lantbrukare bakom sig och en säsong som kollektivlottsodlare i Matparken. Han var med och startade KRAV och jobbar nu som konsult med ekologiskt lantbruk. Han har nyligen gett ut en bok, Trädgården Jorden. Och här kan ni läsa hans blogg.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: