Delta i diskussionen

3 kommentarer

 1. Hej! Fick höra om det här projektet igår, mycket imponerad. Får man va med även om man inte bor i närheten och finns det möjlighet att köpa grönsaker? Mer lokalproducerat är ju svårt att få.

  1. Hej! Ja, man får vara med oavsett var man bor. Det är upp till dig om du orkar ta dig till och från Gottsunda. Inför kommande säsongen är det i princip fullt i grupperna. Är man väldigt angelägen och beredd att dra igång en ny grupp kan det kanske gå. Hör av dig till oss på telefon eller e-post i så fall. Kontaktuppgifterna hittar du på matparken.se Vi har ingen organiserad försäljning men om vi får ett överskott av något kanske vi säljer. /Ylva

  2. Hej Erik!
   Vi vill expandera långsamt (vi är en ideell förening och allt hänger på deltagarnas frivilliga arbete) och har nått taket på nya deltagare för den här säsongen. Bli kompis med oss på FB(Matparken Gottsunda) så får du inbjudningar till event som skördefester, valborgseld o liknande. Om du har vägarna förbi under skördetid och folk är på plats, fråga om de vill sälja av ltie överskott!
   Allt gott
   /Marina Queiroz

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: